welcome dude , welcome babe . . .

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم

Sirih berlipat sirih pinang
Sirih dari Pulau Mutiara
Pemanis kata selamat datang
Awal Bismillah pembuka bicara . ...
hye,,hello . .Assalammualaikum . .
welcome to my blog ,,
Amirrul Akmal B. Ramlan . .
huhu ~
actualy ,, bru blaja mngisi kkosongan mse yg tluang dgn write at blog2 niey . . so sueyy argh ip koanx agak kecix2 besa mate bace blog niey kan . haha ~ maap ssgt oke .
err ,, sblm lpe,, so tlanjur koanx da in niey , apew slh tggalkn tnde ssket kan , haha . i mean cumment or rrjin kn lha drie u all rspon2 utk smoa yg dah i write itu oke . thanks sygs , thanks darl , thanks dude , thanks babe , thanks pkcik dn mkcik n thanks lha utk smoa insan2 yg da tjebak dlm blog niey ,, hehe ~
keep our :) together. .
salam ...

Sunday, February 27, 2011

Dugaan !






eish utk hri niey ntah da msuk hri kbpe gaknye kte oanx gadoo. . 
baex 5 mnit gadoo lagie. . ?huu ~ sgt sdih woo .. ?
ap ini yg mreka pggil dugaan utk mnguji ssuatu hbgan .?sgguhnya ini dgaan utk akoe mnuju kjayaan dn kbhgiaan dlm pcintaan ! aku brsyukur krne kau msih mlihat dn mn'ingatkan akoe spaya tbah mngahdapi ujian ini . .akoe redha dgn ktntuan mu . .akoe bsyukur di ats pmbrian mu slme akoe brnafas . .ssguhnya akoe tau tiada yg buruk yg dtrunkan olehmu , ssguhnya apa yg dtrunkan olehmu trcpta suatu hikmah utk hmbamu . .


sikit kecewa , kkdg trase cm na hempas2 je bdan niey kat dinding n lantai , kkdg tuh plak trase cm nak ltak bdan niey kat rail kreta api , n tpi kkdg tuh plak kan trase cm nak bling je bdan niey dri bngunan yg tngi2 ..kecewa nye pasal kan . ?tpi buatt mse niey ta tpkir pn na smpy ke thap bodo mcm tuh , cerdas kita mseyh bleyh bfkir mne baex mne bruk kan ..? buruk bkn beruk oke . ?hee ! akoe hepy mcm niey bkn bmkne akoe ske. . ?tpi akoe sngaje buat smoa niey utk akoe elakkan rse tkanan n sdih yg aku hadapi skg . ?akoe ta nak sdih bab akoe dah puass sdih ..
skg mse utk akoe pkir kedepan .. sbnrnye akoe pn ta ske gado2 cm niey , bab akoe tau wlaupn ini slah 1 cre utk kukuhkan hbgan tpi ip slh soanx ta than , bnde niey bkn jadie kukuh , tpi rapuh , ip da rapuh koanx ta kan ta pham lagie kan . ?hncow beb smoa impian kte , ikat beribu jnjie , tabur kata setia dgn rayuan sygs n chenta , tpi bler gadoo cm niey tuptup soanx give up lpass tgan , hbgn tgantung .. bler dah tgantung ..  tuh rmai crie tali ! gantung diri lak tuh . ? mak bgun pagie nak kjut kte nengok ats ktil ta de ,pkir mybe dah kua awl kua g kje , ta prasan dah petang tgu2 ank ta blik kje , ssdar bkak bilik bru prasan anak atas syiling , dah tgantung , keras dah .. ? ha tuh mslah mak rabun lha kan , hupe ta seteruk tuh kan . ? bleyh pkir mne bruk mne baik kan . .


apew pn thanks kpde yg tlibat mnjayekan program utk akoe hri niey ,, program " HATIKU KAU M16 LAGI " mmg best , thanks a lot . .blobang2 dah hatie akoe !! huu ~
ta sngke tuh kptsan yg dy buatt .. akoe truje tmbah nak pitam pn ade bler bce " please leave me " OMG ! mmg toltol ta sngke , secepadd dan smudah tuh . ?
n hupe kpade penaje yg dah mngluarkan bnyak air mata niey mmpu btnggung jwab dn mmpu pkir sewarasnya . .wlapn saie tau saie ta pnye apew . ? mean ta hnsem , kaye n apew pn lha .. tpi hupe dy nmpak apew yg ade dlm hatie saie. . ?
mmg dah agak hitam dah , pnuh tar n nikotina , yelah oanx smoke kan ,, tpi plzz kaji apew yg ade dlm hatie tuh ,, mntak jase baik mne2 makmal utk buatt anlyss . .pstykan buat apoimnt klau tak leyceyh .. huu ~
oke. .. ?


so . .?smpy sinie hujah saie utk hri niey , tisu smkin tipis air mta smkin derass , jarie smkin lnguh , mata smkin ngntok . . maap andaii ade yg trase ,, tpi actualy mmg tuh tjuannye . .heee ~
grau . . 
jmpe dlm line topic , doakan next topic ite cte sal kbhgiaan je oke , ta mau dah ksdihan2 niey .. thanks ,, n maap ip koanx rse slow na bce blog niey , ye lah , bhase rojak kan . 
g pn dlu BM ta bpe nak cantik so . ?bole lha. . 


yg ikhlass mncipta blog : myrul ..

No comments:

Post a Comment

kodoxx !

kodoxx !

AMIRRUL AKMAL !

AMIRRUL AKMAL !