welcome dude , welcome babe . . .

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم

Sirih berlipat sirih pinang
Sirih dari Pulau Mutiara
Pemanis kata selamat datang
Awal Bismillah pembuka bicara . ...
hye,,hello . .Assalammualaikum . .
welcome to my blog ,,
Amirrul Akmal B. Ramlan . .
huhu ~
actualy ,, bru blaja mngisi kkosongan mse yg tluang dgn write at blog2 niey . . so sueyy argh ip koanx agak kecix2 besa mate bace blog niey kan . haha ~ maap ssgt oke .
err ,, sblm lpe,, so tlanjur koanx da in niey , apew slh tggalkn tnde ssket kan , haha . i mean cumment or rrjin kn lha drie u all rspon2 utk smoa yg dah i write itu oke . thanks sygs , thanks darl , thanks dude , thanks babe , thanks pkcik dn mkcik n thanks lha utk smoa insan2 yg da tjebak dlm blog niey ,, hehe ~
keep our :) together. .
salam ...

Thursday, February 24, 2011

Usha gadis di tmpat study : gadis 1 !

hyehye ,
myrul
for tday akoe na cte sal sjrah akoe mse chentan2 zman stdy lha oke
haha 'trbaik wokkk ! ngis2 bgai mmg sweets argh . . hupe koanx ta bosan n enjoy mse bce history love niey oke ...haha , tpi cte2 niey smoa just utk dikongsi oke , bkan di pertikaikan dan di apew2 pn lha , thanks  . .

First love akoe , mse stdy in poly merlimau ( bkn nme sbnar ) haha .mmg sweets sgt lha kan ,
dak nye cute , putih , mata bulats , mmg lha kan ta kan 3 segi lak kan , haha . tuh bkn sweets tuh sindrom nmenya . haha . grau2 oke .
snangs cte , daknye cun lha , cantexx ! n akoe ta nafikan dy niey antre TOP10 lha yg sntyase jdie prhatian , rmai gak na usha dy niey , haha . tpi akoe ta pduli n akoe ketepikan smoa oanx yg na try dy , bab akoe tau spe cepadd dy dapatt ! haha .

skill akoe !!

STEP 1 :  control market , poyo2 cool n cute , hehe . bab pew tow , dy cun , of cos lha dy mmlih an , so kte yg ta ensem niey kne lha bajet2 sweets gak an . .tol tak . ?haha .

STEP 2 : ha'aa. . akoe igt lagie mse tuh mggu orentasi , dy saing2 akoe in dlm poly niey , erm . .mmg drie jaoo koanx ngok cm ade 1 aura yg klau ngok skalie , koanx rse nak pndg trus 90 kalie lha , haha . smpy mcm tuh , dy nye baex ! pergh !!! dasyatt beb ! akoe sndrie ta tydoo mlm mse frst2 nmpak dy tuh tuh ! mmg btrabur lha , watt kje pn da ta btol dah , bak kte oanx , mkn ta knyang , mndy tak bsah , tydoo tak lena , kencing tak hancing !
mmg trbaexx ! just perfect !!

STEP 3 : hrie kbpe akoe ta igt , sal dah lme kan , ermm ~ tpi msih dlm mggu orentasi , kbtlan , dy leyh stay area2 sit akoe , mmg cantex , akoe pn apew lagie an . .
mcm byase lha yg lakie2 buatt ta kan ta pham an . .( sweett2 dy ,smile2 katak yg konon2 cute an , muncung akoe lak mse tuh da ta yah cte , klau leyh pnjang , akoe igt dah smpy dah sblah mke dy , haha , n klau malam plak oanx akn pkir niey tak tikus parsi bunyi tikus mondok niey ) haha . smpy cm tuh , byagkan (5 mnit) . . 
oke sttle  .. ?ermm . .cntinue , dah sttle usha gne bbir n bnyie2 yg seksi , tak jlan gak , dy toleh2 je , tpi mke dy cm apew tawwoo .. ? , cm singa lapar . ?tak tau lha mse tuh dy pnatt or dy mmg tau akoe na tackle dy n dy ta ske , akoe pn ta psty . .p abaikan smoa tuh bab dlm hdup akoe , akoe ade moto life tow : 
GAGAL SEKALI TAK BERMAKNA KITA GAGAL SELAMANYA kan . ?akoe try lagie , tak msuk cre bibir n bunyi yg seksi , akoe pkai tgan n jarie2 akoe yg lemah gemalai niey , cre dy : akoe amex bku nota catatan yg sptutnye akoe gne utk tlis isi2 pnting , akoe koyak shelai , akoe tlis cm niey : 
 " hye u , asalammualaikum ! saie myrul nak knal bleyh . ?ske lha ngok u niey , sweets je , mke cm mama kte tow ! cute je  . .then akoe watt smiley cm niey lak ; (^_^) mr. myrul .. " 
hurmm , akoe bgie at mmbe akoe swoh pas at dy , mmbe akoe pn takuts an ngn akoe , so ikutt je lha an ckaps akoe , haha . dy pn bgie ,ta lme pas tu , dy toleh . ?
then dy smile at akoe , akoe pn apew g , wat mncung akoe mnandakan mntak dy reply latter tdy ,, ta lme pas tuh mmbe akoe pas at akoe blik ltter tuh , akoe bce " bunyi isi dy cm niey : "
 hye awk , wlaikmslm . .kte tak ksah klau nak kkwan , tpi tak yah lha buat mulut seksi mcm tuh , nnti oanx pkir awk gila lak , muke CUTE ENSEM tpie mereng ! hehe ~ ape pn thanks sudi nak knal ngn ite oke . nme kte ****** , just col me ***** " 
akoe bce je cm niey , akoe trus jdie cm ta centre tow . .(gila byang ) ..
dduk pn dah klam kabut , akoe amex pen akoe bulatkan kat word yg CUTE N ENSEM tuh , haha , prasan skejap ! kembang 3,4 hrie gak . .balik je bilik , mnjang nak ngok cermin je ,bab pew , bab ayatt yg aku bulatkan tuh lha . haha .

STEP 4 : tnpa perlahan dgn laju tnpa leyceyh akoe pn reply later tdy , bunyinye cm niey
 " awk thanks ats pujian mlampau tuh , saya ta cute n ensem mne pn ,(poyo2 skets ) haha . apew2 pn thanks oke , ssngs col lha saie , niey no fon saie . .017-******** ..
ape2 msg je oke . tuh pn klau ta jdie kebratan n klau awk sudi lha yerk . ."
 abess sttle akoe reply , akoe tggu2 dy ta reply pn , pastu dy snyap je , time rehat , dy da stay at tmpat lain at area2 mmbe dy , puass crie haram ta dew , ta lme kmudian fon akoe : grrrrrrrrrrrr"grrrrrrrrrrrrrr"grrrrrrrrrr ( vibrate) . .
bggar peha akoe , ngok at screen " u have 1 missed calls " nak bka niey , pnye pnjang akoe doa , harap2 no.tuh ta dew name lha kan , n ip ta dew name dah smstinya bdak tuh , so . .click ! akoe ngok no.bru ta dew name , shaje je lha kan poyo2 watt ta tau walaupn akoe dah target spe kan , akoe mcg dy 
" salam , hey u . sorry...spe niy .? sent !
ta smpy bpe mnit , kling ! (fon sonyericson mse niey) mcg msuk akoe bkak , dy eply
 " i lha u , ta kn ta knal . ? buat2 poyo lagie ,akoe ply :
 "u ,, i knal rmai oanx , so spe niey klau tak , i tak lyan beb!! " buat2 poyo lagie , hahaha .
 then dy reply 
" u ta knal btol ke , tak knal tak pew lha tdy swoh miscol " 
dah goyang , akoe truss ccepadd reply ,
" ouh ******* (nme dy)ea ,, knal lha shaje je lha u . .
hehehe ( pdahal da tkuts telepass ) . .

STEP 5 (LAST STEP ) : so matikan topic akoe pn knal2 ngn dy , kwan pnye kwan , tuptup couple , haha ! power tak . ?
antre gadis trcun akoe usha , dpat lak  mmg baex argh  . . 
lme gak kwan ngn dy , pmbtlan COUPLE ngn dy ,, p sygs ta betahan smpy ke tahap naex plamin pn , ye lha kan , kte niey kne sdr spe kte , klau ade yg lagie baex , tak kan dy nak lpasskan pluang tu tol tak . .?
mybe tuh cre dy bpkir , erm .akoe accept ! wlaupn dlm drie bbulu mcm nak mki hamun p cool tuh pnting kan,, lgie plak akoe jniss yg ta ske nak fght2 pthankan ip ta de keserasian n sefahaman , gado pnye gado . kte oanx pn break ! mmle uw sdih gak , hempas2 pntu blik , mkan ta mau , assgmnt ta buatt ( punca lingkup ). . 
 p apew pn kne blaja tme knyataan lha kan yg dy bkan di lahirkan utk kte , so kte just aggp yg dy dah lakukan yg trbaik dn dah ckup mmbhgiakan kte slme dy bsme kte . .'

so . .? 
end of the story : kte oanx skg dah jdie kwan baik dah , akoe pn hepy ngok dy hepy , wlaupn kkdg tuh ta dnafikan jlous tuh ttp ade kan ,, p bia je lha , coz akoe tau lme klamaan bnde niey smoa akn lupus di telan mse ,.,
moral of the story : plzzz pndng dn crie kbhgiaan dgn apew yg kte ade , krne tuh ssguh mmbhgiakan kte 1 mse nnti , dn lpekan lha smoa dggan yg dtg mnggoda , wlaupn lbih baik dn trbaik ttpi dy blom tntu dpat mmhami kte mcm mne ssoanx yg dah bsme kte cbe terapkan kasih sygs dn sifat mmhami tuh slme bsme kte !!


*sueyy bhase rojak !
*yg ikhlass : myrul ! ( sueyyy ip bored ,, just nak share , thanks ) . .

kodoxx !

kodoxx !

AMIRRUL AKMAL !

AMIRRUL AKMAL !